Skip to main content

Vrienden van Sfeerpop

Sfeerpop is sinds 2015 een toonaangevend muziekfestival in de omgeving Oud Gastel. Ieder jaar groeit het evenement met het aantal artiesten, podia en ook qua bezoekersaantallen. Sinds 2017 is het een tweedaags muziekfestival. Stichting Sfeerpop heeft sinds de start in 2015 een groep vrijwilligers, partners en hulptroepen die er ieder jaar voor zorgen dat het weer een succesvolle editie kan worden. Hulp bieden aan het evenement kan op verschillende manieren. Op materieel gebied, maar ook een kleine financiële bijdrage zorgen voor een muzikaal en sfeervolle toekomst voor het evenement. Zo kunnen we ieder jaar Sfeerpop kwalitatief een stapje hoger tillen en nog aantrekkelijker maken voor een groot publiek in de regio.

Door ondersteuning te bieden aan Sfeerpop krijgen verschillende ondernemers de mogelijkheid om onder de aandacht te komen bij het publiek. Door bijvoorbeeld het plaatsen van een logo, advertentie of andere reclame-uiting krijgt de onderneming zichtbaarheid op het evenement.

Wil jij vrienden van Sfeerpop worden? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om een samenwerking aan te gaan tijdens of voorafgaand van het evenement.

Neem contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.